Patuturi si cosulete de dormit

Filtrează
Pret Redus v
Transformabil v
Sistem Leganare v
Cu Sertar v
Saltea inclusa v
La Promoţie
Exista 378 produse.

produse pe pagina

Camera copilului este foarte importanta inca de la nasterea acestuia. Chiar daca s-ar putea spune ca bebelusii sunt prea mici pentru a avea camera lor, orice nou nascut are nevoie de propriul spatiu amenajat corespunzator pentru a putea creste puternici si sanatosi.

Bebelusii au nevoie de multa atentie si de ingrijiri speciale, care pot fi realizate mult mai usor cu ajutorul echipamentelor si accesoriilor speciale pentru camera copilului. Hainutele, jucariile si toate lucrurile numeroase care sunt necesare in cresterea copilului vor fi depozitate mult mai eficient cu ajutorul pieselor de mobilier din camera copilului. Bebelusul va putea fi ingrijit mult mai usor cu ajutorul meselor pentru infasat si va putea manca mult mai bine in scaunele speciale pentru asa ceva.

Daca, totusi, considerati ca o camera intreaga mobilata pentru nou-nascuti nu este necesara, trebuie ca macar sa asigurati un spatiu adecvat pentru cei mici. Inainte, se considera ca cel mai bine este ca bebelusul sa doarma alaturi de parinti, pentru ca acestia sa ii vegheze mai usor si sa ii fereasca de eventualele accidente, precum de a cadea din pat. Insa, studiile au aratat ca dormitul alaturi de parinti este mult mai periculos, pentru ca acestia il pot accidenta in somn involuntar. De aceea, orice bebelus are nevoie de un spatiu de dormit corespunzator si special pentru nevoile sale. Astfel, este nevoie de o saltea speciala care sa ii asigure copilului o pozitie confortabila si o dezvoltare a coloanei vertebrale cat mai buna. In plus, mai sunt necesare sisteme de protectie impotriva accidentarilor, precum dotarea interiorului patului de bebelus cu materiale moi si confortabile, sau sistem de siguranta la patut care sa impiedice caderea acestuia, mai ales cand se creste suficient de mult incat sa poata sta in picioare. Un alt aspect important in ceea ce priveste patul pentru bebelusi este ca acesta sa fie flexibil, reglabil, versatil, astfel incat sa poata fi folosit o perioada cat mai mare, desi copiii mici cresc foarte repede.

Nota pentru produsele iBebe aflate in Categoria Patuturi si cosulete de dormit
4.59/ 5 (44 voturi)